Chili Challenge 2005

 

Eén helft van het duo wordt gevormd door Victor Niemeijer. Een stukje roeien is voor Victor geen straf. Bij Maastrichtse studentenroeivereniging Saurus heeft hij een jaar wedstrijden geroeid en twee jaar als coach een damesteam begeleid. Maar fietsen staat als vrijetijdsbesteding bovenaan. Hij heeft Frans leren kennen bij de Maastrichtse studentenwielren en mountainbike vereniging Dutch Mountains. Op de mountainbike is Zuid-Limburg zijn geliefde trainingsomgeving, terwijl hij op de racefiets (als het weer meezit) toch liever de Ardennen opzoekt. Als de Amstel Gold Race langskomt probeert hij altijd een paar kiekjes van de renners te nemen. Neem een kijkje bij de wielrenfoto's om een paar voorbeelden te zien.

_____________________________________

'Peddelen op de Sloterplas'

_____________________________________

"Op de mountainbike is Zuid-Limburg zijn geliefde trainingsomgeving"

_____________________________________

In 2005 heeft Victor een master diploma voor de studie bewegingswetenschappen behaald, hij interesseert zich dan ook voor allerlei inspanningsgerelateerde zaken. Hij is sinds augustus 2005 ook klaar met geneeskunde en is toen hij terugkwam uit Chili als assistent cardiologie aan het werk gegaan. Per september 2006 begint hij aan de opleiding sportgeneeskunde. Dit alles gaat gebeuren in het ziekenhuis in Veldhoven, dus vanaf die tijd mogen mensen in die regio wel uitkijken met ziek worden.

_____________________________________

'Victor z'n zege op Alpe d'Huez'

_____________________________________

Wat betreft de Chili Challenge is Victor vooral bezig geweest met het opzetten van de website. Alhoewel hij wel een beetje Spaans verstaat, komt er weinig zinnigs uit wil hij zich in die taal uitdrukken (anders trouwens ook niet). Het Spaanstalige deel is daarom van de hand van Frans. Verder heeft Victor menig uurtje op internet naar materiaal getuurd om te kijken wat er mee moet. Zijn vriendin Chantal wou hij ook wel meenemen, maar dat ging helaas niet; zij heeft haar eigen feestje in Canada gebouwd.

_____________________________________

'die rechts met dat petje'

_____________________________________

 

 

Victor Niemeijer

Geboren 05-10-1977 Woonplaats Maastricht

Wie is wie?

 

Wielrenfoto's

Dutch Mountains
Saurus
Hoogteziekte
Rekken en strekken (735kb)

Frans van den Bouwhuijsen & Victor Niemeijer