Chili Challenge 2005

 

Eén helft van het duo wordt gevormd door Frans van den Bouwhuijsen. De man is werkelijk uniek, zoals een ieder die hem heeft ontmoet kan beamen. Nooit te beroerd voor het aangaan van een uitdaging, heeft hij de Chili Challenge ergens tussen zijn toekomstplannen in weten te passen. Hoewel hij zijn Brabantse roots nooit zal verloochenen, is hij toch een man van de wereld. Vele steden en plekken hebben zijn aanwezigheid reeds mogen aanschouwen. Fietsend heeft Frans al menig tocht op zijn geweten, nooit is hij bang voor een kilometer meer.

_____________________________________

"Hoewel hij zijn Brabantse roots nooit zal verloochenen, is hij toch een man van de wereld."

_____________________________________

'Frans in betere tijden '

_____________________________________

Na een stage in Peru is Frans door zijn spaanstalige kwaliteiten de aangewezen persoon het contact met het Chileense front te onderhouden. Als oud bestuurslid van de Maastrichtse wielren en mountainbike vereniging Dutch Mountains heeft ie al heel wat ervaring in het fietserswereldje. Zijn literaire hoogstandjes kon hij als redacteur kwijt in het clubmagazine. Ook roeiend heeft Frans zijn mannetje gestaan door de elfstedentocht in een roeiboot te voltooien. Ook wilde hij zich nog wel eens in het verticale wagen met de klimvereniging Maassac.

_____________________________________

'Frans in slechtere tijden'

_____________________________________

Frans is in het voorjaar van 2005 aangenomen door Nabuur.com voor een aantal projecten. Hij is als Process Officer van deze organisatie meerdere maanden werkzaam geweest. Het is een non-profit organisatie die online hulp bied aan gemeenschappen in ontwikkelingslanden. Kijk op www.nabuur.com om te zien wat voor projecten u eventueel met uw expertise, creativiteit en connecties kunt helpen.

 

 

Frans van den Bouwhuijsen

Geboren 08-10-1980 Woonplaats Vught

Wie is wie?

 

Dutch Mountains
Saurus
Maassac
Nabuur

Frans van den Bouwhuijsen & Victor Niemeijer